• 6
    çalıştığım şirketin üretim hattına girişte bir dev ekran var. üretim alanına giren herkes bu ekranı görmekte. bir misafir, müşteri ya da denetçi geldiğinde isim soy ismi ile birlikte hoş geldiniz yazılır. müşteri şikayeti varsa çalışanların görmesi için fotoğrafları konulur bu ekrana. bayram, yılbaşı gibi zamanlarda ise müdürlerin mesajları yayınlanır. az önce sekreter, tüm müdürlerden yeni yıl mesajı görselini ekrana aktarmak üzere istedi. bu arada ben hariç diğer müdürler ağırlıklı olarak tinerci, bir kısmı da şikeci. çalışanların ise büyük bölümü aslan.

    kırmızı bir arka plan üzerinde sarı çizgilerle hazırlanmış ağaçlar ve ışıltıları olan kartpostal hazırladım. üstüne klasik sağlık, huzur, bol kazanç temalı bir mesaj yazarak imzamı koydum. en üste ise 4 tane yıldız yerleştirdim. şu an dev ekranda sırasıyla mesajlar dönmeye başladı. diğer tüm müdürlerin yeşil çam ağaçlı, geyikli, kızaklı kutlama mesajları geçerken, benim kıpkızıl mesajım ekranda çıktığı an üretim alanı aydınlanıyor :) tıpkı bir çelikhanede ergitme ocağına paslı ve ıslak hurda atıldığında geceleri gökyüzünü kızıllaştırdığı gibi. elbette çalışanlar ekranın yanında ellerini 4 yaparak fotoğraf çektirmeye başladı. tebrikleri de almaya başladım, sağ olsunlar. hastasıyım.

    bu vesile ile aslanlar gibi bir yeni yıl dileklerimle, yeni yılınızın sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesini temenni ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın