resim
Sofiane Feghouli
Takım:Karagümrük
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 1423
    24 aralık 2017 galatasaray göztepe maçında dikkatimi çeken bir diğer özelliği de yorulmaması oldu. en "yok canım, bu topa da koşmaz artık" dediğim topların her birine depar attı. yani görüntüsü bana kendisi yorgun izlenimi verse de ne bir ikili mücadeleden kaçtı, ne de deparlarını eksik etti. hele maçın sonlarına doğru çok uzaktan kendisine gönderilen zor bir topu, attığı depar sonrasında düzgün kontrol edip önüne indirişi var ki insan şaşırıyor.

    kendisinde, gomis'de, belhanda'da, badou'da ve fernando'da görülebilecek bir diğer muhteşem özellik ise asla trip yapmamaları. oyuna küsmemeleri. herifler kesinlikle, boşta olmalarına rağmen (görece) yanlış tercih yapmış arkadaşlarına trip atmıyorlar. ellerini kollarını açıp "neden bana pas atmadın?" diye serzenişte bulunmuyorlar ki türk oyuncuların genelinin hücrelerine kadar işlemiş bu enteresan özellik. garry'de de var bir miktar. fakat garry yine pozisyonu hemen atlatıp mücadelesine kaldığı yerden devam ediyor. aklının o pozisyonda kalmasına izin vermiyor, moralini motivasyonunu düşürmüyor.

    söylendiği gibi aklıyla oynuyor, vücuduna inanılmaz hakim, haliyle fazlasını da bekliyoruz. skora daha fazla katkı sağlasın istiyoruz. o isteklerimize yine de hakim olmakta fayda var. sonra yerin dibine 2 maç ile gömülen oyuncularımız pörtlüyor gerek maç, gerek kendi başlıkları altından...
App Store'dan indirin Google Play'den alın