• 233
    ilk yarı çok da iyi oynamamamıza rağmen, ikinci yarı hatalarımızı düzeltip kazandığımız maç.

    --- alıntı ---

    ilk yarı için gözlemlerim şunlar:

    bu takım 4-1-4-1 oynamaz. fernando tek başına orta saha oynuyor. yazık.

    eğer 4-1-4-1 oynayacaksan defans hattını önde kurup önde basacaksın. takım 2 blok halinde duruyor. kopuk kopuk.

    bir de adamlar 2 blok halinde dizilmiş savunma yaparken topu ayağına alan arapas deniyor. messi değilsiniz siz, kaldı ki o bile denemez bunu geçme ihtimali milyonda bir olduğu için.

    önde baskı yapmaya çalıştığımızda feghouli pres zincirimizi kırıyor, komple çöküyor plan.

    linnes ve feghouli arka arkaya oynamaz. feghouli zaten geri gelmiyor bir de linnes zaten kötü, bütün iş maicon'a kalıyor. maicon bu yüzden sarardı, atılır.

    bizim için pek iyi bir ilk yarı değildi. umarım ikinci yarı düzelir takım.

    --- alıntı ---

    ikinci yarı 4-3-3 gibi bir sistemle oynadık. ndiaye orta sahaya fernando'ya yardıma geldi, önlerine de belhanda yerleşti ön tarafla köprü olmak için. bu yeni sistemle hem dönen topları aldık hem de ndiaye ve fernando beraber olduğu için daha rahat top çıkardık. ancak bunda göztepe'nin önde baskıdan* vazgeçmesi de etkili oldu. ön taraftaki yasin ve feghouli de içeriye doğru girdiler ve böylelikle çizgi beklerimize kaldı. zaten linnes ikinci yarıda daha çok orta kesti.

    belhanda ikinci yarı yeni sistem sayesinde daha geniş bir alanda oynamaya başladı. onun hareketlenmesi de rakip savunma bloğunu dağıttı zaten.

    gomis ikinci yarı gerçekten çok iyi oynadı. hem içeri giren kanat oyuncularımıza alan açtı, hem de atılan paslarda duvar oldu. sanırım hoca bunda ilk yarıda attığımız golden dolayı bunu daha çok yapmasını istedi. rakip stoperler daha çok gomis'e odaklı oynuyorlardı çünkü. yasin'in attığı golde de ikisi de gomis'te zaten.

    ndiaye ikinci yarı çok iyi oynadı. sene başında sevdiğimiz ndiaye'yi bize izletti.

    ikinci yarı daha planlı bir şekilde önde baskı yaptık. herkes kendi adamına çoğu zaman doğru şekilde baskı yaptı. yine de feghouli arada aksadı ama zamanla düzelecektir.

    önde baskı yapmamız ve göztepe'nin ikinci yarıda önde basmaktan vazgeçmesiyle linnes-feghouli kanadı da rahatladı. daha az geldi rakip o kanattan.

    ikinci yarı oyuncularımızın hepsi iyi oynadılar neredeyse, galip geldiğimiz için tek tek hataları yazmak gereksiz olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın