resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 45
    burak elmas ya da başka bir aday için kriterlerim değişmez. murat ülker normal bir işadamı olsa ve sadece fenerbahçe'yi tutan bir figür olsa çok önemli bulmam. ancak murat ülker fenerbahçe'nin gayriresmi başkanı gibidir. onun yüzünden "ülker" ürünlerinin boykotu defalarca bu sayfalarda tartışılmıştır.

    türkiye şartlarında, murat ülker'in müdürünün galatasaray'a başkan olmasını istemem. bunları hiçbir kişi ya da adayı tanımadan yazıyorum. yani bu görüşüm tüm adaylar için geçerlidir.

    benim görüşüm, fenerbahçe'den futbolcu dahi transfer edilmemesi yönünde. fenerle doğrudan ya da dolaylı ilgisi olan kim olursa olsun (adnan polat dahil) böyle düşünüyorum.

    beni "olumsuz" bulan yazar arkadaşlarım olduğunu da öğrenmiş bulunuyorum. tabi olumsuz olmanın kriteri nedir bilmiyorum. ben doğru olduğuna inandığım şeyleri yazarım. türkiye'yi ve türk insanını çok iyi tanıdığımı düşündüğüm için ona göre fikir beyan ederim. tabi ki evrensel değerlere inanırım ama ülkemin şartlarını görmezden gelemem. her zaman galatasaray'ın menfaatlerini esas alırım. başka bir kriterim yoktur.

    not: faruk süren'e en ufak bir itirazım olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın