resim
Sofiane Feghouli
Takım:Karagümrük
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 1389
    geldiğinden beri sanırım 1 maç* dışında neredeyse her maçında gayet azminden, çalışmasından, topundan memnun olduğum futbolcu. west ham'daki kötü günleri, hazırlık kampı geçirmemesi, tam forma girmişken 3 maç ceza alması ve cezadan çıktığı ilk maçta da takımın en iyisi olması düşünülünce hakkında yazılan safsataların ne denli haksız olduğunu görebiliriz.

    kimse sizin hocanızı tek başına gönderemez. o 5 yediği başakşehir, rezil olduğu beşiktaş, gelenden gidenden 5-6 yiyen trabzon'a rezil olduğu maçlar sayesinde gitti. feghouli sayesinde değil.

    ne kolay ulan her şey. bunlar nasıl taraftar, nasıl insan? nerenizle izliyorsunuz maçları. şu adamı yaftalamak için ne yaşıyorsunuz, neyin peşindesiniz? sadece bu adam da değil, hiçbir yeni transferi yaftalamak, hedef noktası haline getirmek galatasaray düşmanlığından başka bir şey değildir.

    adam 1 yıl oynar, verim alamazsın, kötüdür, o zaman gelir tartışırız. 10 maç oynamış ve kalitesini tüm dünyaya göstermiş adamı yaftalamak galatasaray düşmanlığından başka bir şey değildir. sizin derdiniz de galatasaray değil. birilerinden nefret etme, hedef noktası haline getirme ve "ben demiştim" deme ihtiyacı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın