resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5401
    17/18 sezonunda östersunds faciasına rağmen ilk 8 haftada taraftarla arasını düzeltmiş ancak o 8 haftadaki kadro istikrarını ve sistemi 9.haftadan sonra abuk subuk bir hale getirmiş, saçmalamış ve kendi inşa ettiği her şeyi yıkmıştır.

    bu dönemde taraftarı yönetememiş, derbilerde oynattığı oyunla derin düşüncelere sevk etmiş ve böyle kritik bir sezonun devamı için gereken güveni verememiştir. puan tablosunda kötü bir durumda değiliz ancak daha iyisi olabilirdi. 2.yarıda 3 maçı evimizde oynayacağız ve bu 3 maç bizi şampiyon yapabilir belki de. ancak bu maçlar için tudor'a güvenen kimse yoktur sanıyorum ki.

    öte yandan futbolcularla da arası bozuk belli ki. işte zaten bütün bunları yönetmek maharet. iyi giderken futbolcu sana sarılır, kucaklar. ancak mesele başakşehir'den 5 yedikten sonra(ulan...) o futbolcuları tekrar motive etmek, kenetlemek. tudor bunu başaramadı.

    galatasaray'a geldiğinden beri radikal kararlar aldı, keskin söylemlerde bulundu. doğru, yanlış. ancak bu saatten sonra bize faydası olacağını sanmıyorum. daha fazla duracağını da sanmıyorum. durması gerektiğini de düşünmüyorum. yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın