• 6
    evet, ilk tahminim tuttu. (bkz: #2303284) maçı neil, karar frame'i ile 9-8 kazandı.
    tuhaf bir turnuva oldu. tuhaf ve güzel hikayeli de bir final maçı. bir tarafta formdan düşmüş neil, bir tarafta sürpriz yapan cao. cao'nun mental olarak çok fena kırıldığını gözlemledik maçta. neil'ın bugün yaptığı şey 3-0 geri düşüp maçı 4-3 kazanmaktır benim gözümde.

    neil'ı kutlamak gerek. eşinin depresyon durumu vardı, zor dönemler yaşıyor. neil'ın formda dönemi bugün oynadığı finalde yaptığı dönüşten bile daha iyidir bana kalırsa. tekrar oralara çıkabilir mi bilmiyorum ama şu zor zamanlarında, gözden düşmüşken, böyle dramatik bir dönüş yapması ayakta alkışlanmalı.

    daha yeni bitirdim maçı izlemeyi. canlı izleyecek tadım tuzum kalmamıştı tudor ve yönetim sağolsun. şimdi de kendimi neil'ın büyük hikayesine saygısızlık etmiş gibi hissediyorum.

    her şey bir yana, tebrikler neil. cao'nun da bu hüsran sonrası toparlanıp toparlanamayacağını göreceğiz. çin'den son zamanlarda çok yetenekli oyuncular çıkıyor, cao onlardan biri değildi bence. büyük sürpriz oldu buralara gelmesi. bakalım neler olacak.

    https://youtu.be/mFJ2yD-_7LI?t=20m34s bu da karar frame'inde yapılması çok zor bir vuruştur. tek snooker'a maçı kaybedebilirsin ve karşında bir uzun pot şansı var. büyük bir geri dönüş yapmışsın, hayatının zor zamanlarındasın ve önünde bir uzun pot var. bravo neil!
App Store'dan indirin Google Play'den alın