• 78
    koçum benim!
    az önce sona eren 16 aralık 2017 cleveland cavaliers utah jazz maçında, aldığı sürede (22 dakika) çok iyi bir performans sergileyerek 5'te 4 ile 10 sayı buldu. 4 ribaund bir de top çalma ekledi ki o çaldığı top; utah'ın son anlarda maça ortak olmak için son şanslarından biriydi.
    ilk çeyrek sonunda oyuna girdi, 2. çeyrek ortalarında çıktı. 3. çeyrek sonunda tekrar girdi ve son çeyrekte sergilediği performansla birlikte tyronn lue kendisini oyundan çıkartmadı. bu arada utah maç boyunca farkın açılmasına izin vermedi. gayet kritik dakikalarda dahi sahada kaldı cedi.
    kaçan şutu; pota altında jerebko'dan yediği blokla geldi. hücumun devamında wade'e çok iyi bir pas çıkardı fakat wade asiste çeviremedi bu pası.
    savunma katkısı ve takıma verdiği enerji de çok iyiydi. 2'de 2 üçlük buldu. sezonun en iyi çaylak adaylarından donovan mitchell karşısında savunmada gayet sağlam durdu.
    sabahın şu saatinde aşırı keyiflenmemi sağladı aslan parçası.
    güzel, gidişat güzel...

    hücum performansı... https://youtu.be/iI96KilQM7c

    bu arada lebron james triple-double yaparak maçı bitirdi ve egale ettiği larry bird'ün 59 maçlık kariyer triple-double rekorunu geçmeyi başararak 6. sıraya tek başına yerleşti.
    cavs, kendi evleri quicken loans arena'daki maçı 109-100 kazandı.

    edit: link
App Store'dan indirin Google Play'den alın