resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 2015
    kendisini izlerken ben de sinirleniyorum. hep boşa giden ara pas denemelerine denk geliyorum sanırım. ama aşağıya bir takım istatistiklerini koyacağım. uydurma ya da önemsiz istatistiklerini değil.

    kilit paslar

    belhanda 35
    talisca 18
    batalla 15
    yusuf yazıcı 11
    giuliano 8
    mossoro 7

    skora katkı

    batalla 4 gol, 3 asist
    belhanda 2 gol, 6 asist
    talisca 3 gol, 3 asist
    giuliano 4 gol, 0 asist
    yusuf yazıcı 1 gol, 2 asist
    mossoro 1 gol, 1 asist

    en yüksek rayting

    belhanda 7.57
    batalla 7.20
    talisca 7.13
    giuliano 7.08
    mossoro 7.03
    yusuf yazıcı 6.74

    maç başına başarılı pas

    belhanda 42
    giuliano 39
    mossoro 34
    yusuf yazıcı 27
    talisca 21

    ikili mücadele kazanma oranı

    belhanda %48
    talisca %48
    mossoro %46
    yusuf yazıcı %38
    giuliano %38

    sadece önemsenmesi gereken istatistiklerden bir demet. şimdi çoğu taraftar galatasaray'da 10 numarayı talisca giysin ister. giuliano'yu verseler belhanda'yı hediye paketi yapıp verir. hadi asistleri yalan dolan asistler olsun. adamın kilit paslarının yarısını silsek talisca ile, dörde bölsek giuliano ile kafa kafaya geliyor. maç başına başarılı pası talisca'nın tam 2 misli. adam bildiğimiz gibi bir 10 numara değil o kadar. biz 10 numara denilince uzaktan çok şut deneyen, arada zımbalayan adamlara alıştık. adamın üzerimizdeki olumsuz algısı bundan kaynaklanıyor. yoksa bunca şeyi hangi maçlarda yaptı kardeşim bu adam?
    bir de suratındaki umursamaz ifade. ama bu sadece adamın fıtratından gelen ifadesi. yoksa umursamaz adam bu kadar ikili mücadeleye girmez. umursamaz adam lincoln gibi olur. bu adam umursamaz falan değil, sadece tipi öyle. içine kapanık, hafif çekingen ve bunu cool görünerek gidermeye çalışan az gelişmiş ülke vatandaşı.
    daha fazla uzatmadan finale geleyim. tamam biz beğenmeyelim, ama ligin en fazla ikili mücadele kazanan, en fazla başarılı pas atan adamını kullanıyoruz takımda. önümüzde maçlardan 1-2'sinde uzaktan 1-2 de gol attı mı kafanızdaki o sıkıntılı algı da gidecektir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın