resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 2011
    afedersiniz ama götten uydurma istatistiklerle aklanmaya çalışılan oyuncu. şut pası ne ? belhanda kaleye 25 metre uzağında topu badou'ya veriyor. badou'nun şutunda top taca gideyazıyor. hoop belhanda'nın istatistik kağıdına +1 şut pası. hahaha ya bırakın beyler bu saçmalıkları. istatistikle oyuncu veya takım savunma devri geçti zannediyordum ancak geçmemiş anlaşılan.

    6 asist muhabbetine de bir göz atalım. bu istatistikleri alanların kaynağı maçkolik herhalde. herkes aynı istatistikleri aynı şekilde dile getiriyor sürekli. 9 aralık 2017 akhisar maçı'nda feghouli'nin attığı golde asisti belhanda yazmış maçkolik. yahu ne asisti ? ya maçı izlemediniz ya da asistin ne olduğunu bilmiyorsunuz. ceza sahasına hızla giren belhanda rakip tarafından düşürülüyor. top kendi kontrolünden çıkıp gidiyor ve orada feghouli pozisyonu tamamlıyor. bu asist mi şimdi ?. kusura bakılmasın da burada "kimlerle futbol konuşuyoruz." deme hakkına elde eder insan.

    diğer 5 asistini şuan hatırlamıyorum ama maçkolikten alınan istatistiklere körü körüne inanmamak lazım. hele bu istatistikleri allayıp pullayıp paylaşan, 12numaraorg'dan hallice galatasaray instagram sayfaları var ki, onların ak dediğinin kara olduğuna emin olun derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın