resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 5332
    tahmini 1998-1999 sezonuydu, ben 10 yaşımdaydım.mahallemizde, kulakları çınlasın koyu fenerli, atakan diye bir abimiz vardı.fenerbahçe sevgisinden dolayı kendisine antipati duyardım.ama fenerbahçeliliği hariç tavrı, endamı, duruşu, delikanlılığı örnek alınabilecek güçlü bir karakterdi. galatasaray maçlarını da kahvede takip ederdi.bir galatasaray maçı sonrası mahalleye geldi, suratı biraz asık.''n'oldu maç, atakan abi'' diye sorduk. ''n'olcak a.k. hagi yine seksen metreden attı'' dedi.

    dediğim gibi daha 9-10 yaşlarındayım.içimden ''seksen metre mi?'' ''ne?'' ''hı?'' ''oha?'' ''uf'' gibi nidalar geçiyorum. ancak işin beni asıl etkileyen tarafı golün ne kadar güzel olabileceğinin hayali değil, atakan abi gibi güçlü bir karaktere, deli bir fenerbahçeliye o cümleyi kurduran, adeta pes ettiren, kalitesini kabul ettiren bir futbolcunun bizde olması.

    bahsettiğim bu duyguyu ve katlarını bize senelerce, yurt içinde, yurt dışında yaşattığın için seni bize bahşedene binlerce şükürler olsun.sen başkasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın