resim
Sofiane Feghouli
Takım:Karagümrük
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 1304
    karaktersiz, silik, gamsız bir oyuncu asla değildir. aksine mevkisine ve yeteneklerine göre epey özverili bir adamdır. 9 aralık 2017 galatasaray akhisarspor belediyespor maçında hala hazır değildi. ama adam arı gibi çalıştı. şaka gibi kartlar görüyor kaç haftadır. adamın hiçbir suçu yok. taraftarın kendisine karşı niyeti her zamanki gibi bozuk. ama bu keltoş yine de küsmüyor, yine de elinden geleni yapıyor.

    ama bu adam sneijder karakterinde bir adam değil. winner veya lider değil. sneijder gibi top class seviyelerde senelerce oynamış bir adam değil. sadece çok acayip yetenekli bir adam bu. mental sıkıntıları elbette var, yoksa türkiye'de bu yetenekle bu yaşta işi ne! ama bu mental sorunlar gamsızlık, disiplinsizlik falan asla değildir. eminim ki yakın gelecekte oynayacağı futbolla önyargıları tuzla buz edecektir kendisi.

    ekleme: hızlı değil denmiş kendisi hakkında. alakası yok. topla bazen yavaş kalıyorsa bu yorgunlukla açıklanabilir. deli fişek gibi ceza sahasına yaptığı koşuları hiç mi görmüyor musunuz be kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın