resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1905
    dün akşam yaptığı açıklamalardan sonra galatasaray spor kulübünde bir daha yöneticilik yapmaması gerektiği tescillenmiştir. selçuk inan hala türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusuymuş, sabri'nin mariano'dan bir farkı yokmuş, hakan balta olsa çok daha iyi olurmuş. nasıl bir kafa yaşıyorsun sen? bu yerli oyunculara yaranarak tekrar florya'da yer mi edinmeye çalışıyorsun? amacın ne senin?

    aynı hassasiyeti yönetimden ayrıldıktan sonra kulübe fatura yollarken de gösterseydin keşke. gerçi yolladığın faturaya karşılık üstüne kulübe borçlu çıkmışsın ama boşver kim bilecek bunları abdürrahim. sen televizyonlara çık 'çok seviyorum galatasaray'ı, hatta geçen maçı izlerken yine ölüyordum.' diye taraftarlara oyna hepsinin üstünü ört.

    artık bu kulüpten içeriye bu şekilde profesyonellikten uzak adamlar girmemeli. bu zihniyetlerin sonucunda bu hale düşüyoruz. kendileri yönetimdeyken her şey çok iyi, kendileri yokken her şey çok kötü. madem o kadar seviyorsun galatasaray'ı yönetimde yokken neden kulüp için çırpınmıyorsun. senin derdin galatasaray değil, senin derdin adını duyurmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın