resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4926
    bana bile kendisini savunmak zorunda bıraktırdınız ya, bişey demiyorum.
    abi bu adam ne yaptı size? kadroyu bozuyo dediniz, adam ideal kadroyla çıktı maça. ne yapsın lan? tamam, başakşehir maçında sıçtı, kabul ama bu maçın sorumlusu da mı tudor? ben size sorumlunun kim oldugunu söylim arkadaşlar. sorumlu yönetimdir.

    beşiktaş bu futbolu bu gün mü oynamaya başladı? adamları yıllardır oturmuş bi sistemleri var. kemik kadro en az iki üç yıldır birlikte oynuyor. gözleri kapalı paslaşıyorlar adamlar. bizim takım topu kapıp hızlı hücum yapabiliyor. ilk yarıda da böyle pozisyonlar bulduk ve beşiktaşa az pozisyon verdik. ancak ne derseniz deyin bu takım hala yeni bir takım. bu takımın futbolunun oturması en az bir sene sürer. bu sene şampiyon oluruz. ama sistemi oturmuş takımlara karşı zorlanacağımız ortada. hep beraber sabredeceğiz.
    sorumlu yönetimdir çünkü son üç sene kemik bir kadro kurmak konusunda hiç bir bok yapmayıp bu sene hasbelkader bişeyler yapmışlardır ve bu kadronun başına çok genç bir teknik adamı koymuşlardır. adam genç abi, gomisten 3-4 yaş büyük adam. hata yapacak.

    bu kadar büyütmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın