resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 1461
    türkiye ligi için gayet yeterli santraforumuz. gomis geldiğinden beri gayet tatmin edici bir performans sergiliyor. olumlu yönleri şuanda ağır basıyor. öncelikle vücudunu özellikle kalçasını müthiş kullanıp hem top saklayabiliyor hem de ikili mücadele kazanabiliyor. en başarılı özelliği bence kalçasını kullanarak stoperleri süründürmesi. ağır gözükmesine rağmen ayaklarına da hakim diyebiliriz.
    sağ ayağı gerçekten zımba gibi, çok sert ve isabetli şutlar çıkartabiliyor. bunun yanında sol ayağı bana gayet yetersiz gözüküyordu ama sağolsun bizi yanıltmayı başardı. sol ayağıyla da sert şutlar çıkarabiliyor ve gol atıyor.

    gelelim eksiklerine. ağır olması fiziğinin, genetiğinin getirdiği bi durum bunu çok eksik olarak görmüyorum. en büyük eksiği kafa topları bana göre. şimdi diyeceksiniz başakşehir maçında acayip bir kafa golü attı. evet müthiş bir goldü gayet şaşırdım açıkcası ama o pozisyonda bomboştu. tabi aldığı pozisyon, topa yön vermesi çok başarılıydı. bu adam asıl sıkıntıyı rakipiyle kafa topuna çıkarken yaşıyor. hem statta gördüğüm hem de tv den izlediğim kadarıyla rakipten ( rakip oyuncu kafaya çıkıyorsa tabi) hava topu almada gerçekten çok eksik. çok yüksek ihtimalle toplara vuramıyor bile. maiconun bu kadar kafa golü atmasında gomisin eksikliğide çok etkili bence. dikkat edilirse atak yaptığımız duran toplarda topa genelde maicon vuruyor ve bu tesadüf değil . muhtemelen belhanda da maiconun gomisten çok daha iyi kafa topuna çıktığını bildiği için özellikle maicona kesiyor gibi düşünüyorum.

    ha tabi yarın bi gün çıkar iki stoperin arasından uçarak atar golünü yine ben göt olurum çok da güzel olur vallahi hiç sorun değil. gol kralı olması dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın