resim
Sofiane Feghouli
Takım:Karagümrük
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 1228
    alakasız maçlardaki performanslara, tek maça göre yıldız silmeyi seven taraftarımız tarafından hedefe alınmış futbolcu.

    sezonun ilk resmi maçında gomis ve maicon için neler söylenmişti? sezonun ikinci resmi maçında belhanda ıslıklanmamış mıydı? hepimiz hatırlıyoruz ki östersunds faciasında bugün takımımızın belkemiğini oluşturan bu üçlü için belirli bir kesim çöp, berbat, kazık gibi laflar kullandı, tek maçlık performansa yeni gelmiş yıldızları takıma küstürmeye yeltendi.

    feghouli maalesef sezonu çok geç açmak zorunda kaldı. sakatlığı geçti, tolga ve garry'nin formundan dolayı ısınmak için dahi dakikaları zor buldu. dakikalar bulmaya başlayınca iyi işler yapmaya da başladı, bursa'da inanılmaz bir gol attı ve hemen ardından içerde karabüğe karşı da harika performansını golle süsledi. sonrasında yerdeki takım arkadaşını tekmeleyen bir şerefsizi ittirdiği için, uçan tekme atanların 1 maç ceza aldığı yerde adaletsizce 3 maç ceza aldı.

    milli aralar da eklenince feghouli, parçalıya bir türlü tam olarak ısınamadı. ama ısınacaktır arkadaşlar. bahsi geçen adam yasin öztekin falan değil, sofiane feghouli. formda ve fit bir feghouli'nin bu ligde neler yapabileceğini hayal dahi edemiyorum. böyle maçlarda büyük isimlerin performanslarının düşük olması çok normaldir. hafta sonu beşiktaş karşısında oynamayı çok istediği için belki de bugün kendini o kadar sakladı, sakatlık ve yorgunluğa mahal vermedi.

    beşiktaş maçı onun maçı olabilir, olmayabilir de. ama feghouli'nin haftalar ilerledikçe vitesi arttıracağına ve kalitesini ortaya koyacağına hiç şüphem yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın