resim
Iasmin Latovlevici
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Romanya
  • 436
    galatasaray atakları için en büyük kambur olan oyuncu. takım daha yerleşmeden açtığı ortalar, aldığı her topu iç bakmdan dan diye vurması bunlar büyük takımda oynayamayacağının göstergesi. arkadaş da çevre görüşü zaten yok. oyun bilgiside çok sınırlı. hiç kimse içeride tek gomis ve 4 defans varken daha takım tam atağa kalkmamışken direk topu içeri yolluyor ve atak piç oluyor. keza takım atakta herkes yığılmaya başlamış tek top yapsa oyun açılıcak arkadaş ayağında top tutup geriye dönüyor. boş adam olmadığından değil oyun görüşü olmadığından.

    kendisi geldiğinde sevinmiştik. nedeni ise ucuz ve yedekte zor zamanda oynayacak oyuncu olarak görüyorduk. zaten bu yüzden kimse eleştirmedi ancak gelinen durumda kendisinden daha iyi konumda olduğu aşikar linnes oynatılmıyor. hatta denayer bile sol bek oynadığında daha iyi performans vermişti.

    kendisi yedek sol bek olur şu zor zamanda as asla olamaz. devre arasında sol bek alınınca ise 3.sol bek olarak takımda kalabilir yada sol beki yedekler linnes sağ bek yedekler. ama asla oynatılmaması lazım bu kafa yapısında olduğu sürece. takıma yarardan çok zarar veriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın