• 29089
    25 kasım 2017 galatasaray alanyaspor maçı sonrası basın toplantısı,

    ''merhaba beyler. bugün çok kalabalık değiliz, kaybetseydik 50 kişi olurdunuz herhalde. şimdi 5-6 kişiyiz. hah. biraz önce de söylediğim gibi bugün 1,5 puan kazandık ve 1,5 puan kazandığımız için mutluyuz.

    sizin probleminiz ne? yani sahte bir hikaye yaratıyorsunuz. sinema yaratıyorsunuz. ya kahraman ya rezil, ya siyah ya da beyaz... ama tabi ki biz bir sinemada değiliz, bizim hayatımız futbol, elimizden geldiğince çabalıyoruz, mücadele ediyoruz, terliyoruz, kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz. bazen kazanıyoruz bazen kaybediyoruz ama öyle bir algı yaratıyorsunuz ki sanki ligi kaybetmişiz gibi. neden? çünkü bunu da siz yarattınız, o zaman beyazdık şimdi siyah olduk. her şey kaybedildi. beni kötü hoca olarak lanse ettiniz, beni kötü adam olarak lanse ettiniz, benim yerime birçok isimler yazdınız. ama sonra diyorsunuz ki türkiye böyle, hayır türkiye böyle değil bunu siz yapıyorsunuz.

    ben ne beyazım ne siyahım. bir maçta iyi hocalıktan kötü hocalığa geçiş olmaz, böyle bir şey olamaz. ligin başından beri söylediğim gibi şampiyonluk son üç maçta belli olacak. ve sistemle ilgili yorumlar yapıyorsunuz. gençlerbirliği karşısında 5-1 kazandığımızda kimse sistem hakkında bir şey demedi. ardından başakşehir'e kaybettik, niye? çünkü çift forvet oynadık diye.

    veya ayhan akman ile ilgili yazılanlar... ayhan hoca bana yardımcı olmuyormuş, yeterli değilmiş, ayhan akman'ı öldürüyorsunuz ama o mükemmel bir kişilik, mükemmel bir çalışan, mükemmel bir futbol adamı. 24 saat futbolla yaşayan bir insan. onu bitirmeye çalışıyorsunuz. size göre futbol bir film ve bizler aktörüz. işinize gelense aktörleri sürekli değiştirip heyecan aksiyon yaratmak.

    bugün beşiktaş'ın 6 puan önündeyiz, başakşehir'in maç fazlasıyla 3 puan önündeyiz, fenerbahçe'nin 9 puan önündeyiz ancak öyle bir algı yaratıyorsunuz ki bugün kaybetseydik ben gidecekmişim gibi. sıfır saygı, sıfır saygı! yanlış mıyım? yanlış mıyım arkadaşım söyle bana. doğruyum. siz de bir şeyleri değiştirin. bir şeylere izin verin. 10 tane yeni oyuncu aldık, on tane messi getirsek kesin şampiyon mu olacağız? şimdi de diyorsunuz ki haklısın.

    ne istersen sorabilirsin arkadaşım ne istersen! sonuçta bugün 1,5 puan aldık ve mutluyuz(gülücük).''

    (bkz: igor tudor)
App Store'dan indirin Google Play'den alın