resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 1775
    sadece oyuncu tercihleri yüzünden değil performans ve ofansif oyun olarak da fena eleştirilmekte. en son cantona fena laf atmıştı.

    ilk 6daki takımlara karşı deplasmanda sadece 1 gol atabilmiş son 10 maçta.
    https://twitter.com/...s/927239410118266881

    sadece 1 gol atabilmesinin yanında oyun olarak 0 oynadı. 80 dakika kapanıp gol pozisyonuna girmedi, 80'de fellainiyi alıp ceza sahasına top şişirtmeye çalıştı çoğu zaman.

    ev sahibi formu ise kötü değil. zaten mourinho'nun el attığı bir takımdan kötü bir şey beklenmez ama son yıllarda çok tutuk.

    kendisinin united kariyerinin özeti geçen seneki united'ın yenilmezlik serisidir. ligde 22 maçlık bir yenilmezlik serisine giren united bu seri başladığında 6. sırada iken seri bittiğinde hala 6. sıradaydı.

    eskiden de yattığı deplasmanlar oluyordu rakiplerine özellikle ama deplasmanda 1 puan alıp ev sahibiyken 3 puan almayı kovalıyordu. o dönemde 1-2 tane rakibi vardı yarış içerisinde dolayısıyla bu kadar kötü bir tablo çıkmıyordu ortaya ama şimdi ilk 6 takım arasındaki mini-lig'de sonuncu kalıyor.

    devre arasında ise işi zor. united'daki 2 transfer döneminde 300m €'dan fazla para harcamış ve yönetimden, ara transfer döneminde oyuncu satmazsa alamayacağı uyarısı gelmiş.
    http://www.bbc.com/sport/football/41901025 - haberin simon stone'dan olması arkaplanda işlerin biraz daha karıştığına işaret olabilir.
    gelecek sezon için psg dedikoduları falan da dönüyordu mourinho hakkında. psg ihtimal dışı değil bana göre. bir takım kimliğini kazandırabilir, zaten neymar, mbappe ve cavaniye ne kadar defansda kal desen de 3 gol atarlar minimum. bence psg'ye iyi gidebilir. united'la olmayacak çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın