resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 1816
    şu anki form durumu gerçekten çok çok kötü. şampiyonluk yolunda daha sağlam bir şekilde ilerlememiz için kendisinin gollerine daha çok ihtiyacımız olacak. gomis bu yüzde ile gol atmaya devam etmeyebilir. tolga desen, belki hayatı boyunca bi daha hiç gol atmayacak deseler inanırım.

    bu sebeplerden dolayı kendisinin acil skor katkısı vermesi lazım. hatta ben tudor'un yerinde olsam önümüzdeki ilk penaltıyı kendisine kullandırırım. belki kendine gelmesi için 1 gole ihtiyacı olabilir.

    sneijder bile ilk geldiği sezon çok fazla eleştiriliyordu. hatta schalke maçında devre arasında oyundan alınmıştı. sonrasında taraftarın gönlünde nasıl yer edindi herkes biliyor zaten.

    kendisinin fizik durumu gayet iyi. top ayağına yakışıyor. çok güzel fake atarak oyuncu da eksiltiyor. bu tarz yetenekli oyuncular kaleyi cepheden gören pozisyonlar hazırlamalı kendisine. bol bol şut denemeli.

    taraftar kendisini ıslıklamıyorsa, bunun sebebi tamamen üzerinde taşıdığı 10 numaradır. taraftar hala bir şeyler bekliyor. kendisinin de artık sahne alması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın