• 22
    haftaya besiktas'i yenerse puan farkini 9'a cikaracak, yenilirse de buyuk ihtimal kovulacak teknik direktorun basin toplantisi. olaya bak. bu ortamin sorumlusu da ibne basin ve gaza gelen sabirsiz,tahammulsuz, "x çöp, y topçu degil" kafasindaki galatasaray taraftaridir.

    e musaade buyrun da adam cevap versin spor basininin provokasyonlarina. basini onune egip 3-5-2, 4-4-2 mi konussun ? hayir adam basina karsi hakkini korudu diye de suclu, kucuk takim hocasi oldu hayret ediyorum. eger hic cevap vermeseydi de boyle pasif galatasaray hocasi mi olur, tam kucuk takim hocasi, seklinde yorumlar okuyacagimizi tahmin ediyorum.

    artik tudor'la ilgili konularda, tartisilan konunun dogrulugu yanlisligi tartisilmiyor. belli bir kitle icin artik tudor soz konusu oldugunda, tudor elmayi seviyorum dediginde elma yanlis, yarin armutu seviyorum dediginde armut yanlis, elma dogru oluyor.

    iyi ya da kotu hoca, seversin ya da sevmezsin. burada galatasaray'in menfaati soz konusu. senin basinda tudor gittigi anda cihat arslan'i falan getirecek capta bir yonetim var. bak bininci kez yaziyorum lucescu geliyordu sezon basi lucescu. boyle bir yonetim varken iyi kotu lider bir takimin var. biraz destek olun artik ya biraz. dursun cihat arslan ya da baska birini getirdiginde her sey daha iyi olmayacak.

    kendi takimina bu kadar zarar veren baska taraftar gormedim. latovlevici isliklanir, artik ondan da sezon sonuna kadar hayir gelmez. dua edelim devre arasina kadar linnes hata yapmasin. takimin hocasi yenerse 9 puan fark atacagi macta yenilirse kovulacak kivama gelir.

    ulan fenerbahcenin basinda aykut var, adamlarin cogu da sevmiyor artik herifi, buna ragmen sampiyon diye bagiriyorlardi son macta. ve iyi skorlar gelirse kenetlenecekler de. bizde skorlar iyi hala lideriz ama kenetlenme sifir.

    ayrica gozleri kapali izlemenizi tavsiye ederim, oyle bakinca kesinlikle bir buyuk takim hocasi goremiyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın