• 60
    https://www.youtube.com/watch?v=se4DJXTLzpU

    şu üstteki program 2017-2018 sezonunda ilk maç olan kayserispor maçı öncesi çekilmiş. insanların gözlerindeki heyecanı, hırsı, inancı siz de görüyorsunuz değil mi? aslına bakarsanız bu durum çok saçma. neden? çünkü takım o ana kadar hiç umut vermemiş, adını bile zor yazdığımız eşleşene kadar varlığından bile habersiz olduğumuz bir takıma elenmişiz, hazırlık maçlarında bile doğru dürüst gol atamamışız, millet kombinesini ateşe vermiş, sneijder'in gidişine üzülenler belhanda'ya sarmış, tudor'un adını dahi duymak istemeyenlerin sayısı azımsanmayacak derecede fazla, yeni transferlerden bir tek fernando biraz da n'diaye ışık vermiş, kısacası kasvetli bir hava var üzerimizde.

    sorum şu videodaki taraftarlara: oğlum benim görmediğim neyi gördünüz lan? cidden merak ediyorum. hepinize helal olsun be. o sıcak havada üşenmeyip 40 bin kişiyle gidip doldurdunuz o stadı... ben o harika başlangıcın baş mimarı olarak sizi görüyorum.

    şimdi yine görev size düşüyor. tudor, belhanda, yönetim ve diğer futbolcular aynı bu sezon öncesinde olduğu gibi yine sorgulanıyor. bu yazdığım isimlerin hiçbirini sevmeyebilirsiniz ama yeni bir başlangıç yapmak için en büyük görev yine bizlere düşüyor. gidip tekrar takıma omuz vereceğiz, başka galatasaray yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın