resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4584
    tudor efendi ne diyordu, kelimesi kelimesine hatırlayamasam da, "derbi kazanmak şampiyonluk getirmez". doğru, derbi galibiyetleri şampiyonluğun garantisi değildir, ancak derbi mağlubiyetleri seni şampiyonluktan edebilir. sadece derbi de değil, tudor'un takımın başında olduğundan beri gördük ki tudor bu tezini tüm büyük maçlar için kabul etmiş.
    diyelim ligi ilk iki sırada bitirdik, şampiyonlar ligine gittik. bu kafadaki adamın bize başarılı sonuçlar aldırması ne kadar olasıdır.
    galatasaray sıradan bir türk takımı değildir, misyonu olan (ingilizler gibi toplu oynamak ve türk olmayan takımları yenmek)ve bu misyonunu kanında, canında hisseden bir türk takımıdır. avrupa fatihi ünvanını haybeden almamıştır.
    bu kafadaki tudor vb teknik direktörler bünyemize uygun değildir. kendisi gelişmezse galatasaray'la birlikteliği kısa sürecektir.
    takım kazanırken de söylediğim gibi mevcut tudor galatasaray'ın teknik direktörü değildir, ligin orta sıra takımlarına uygun teknik direktördür. tudor'un başarılı olabilmesi için kendini geliştirmesi şarttır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın