resim
Onur Recep Kıvrak
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:36
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 806
    tıpkı kendisi gibi ümit vaat eden genç bir topçu iken mesleğine gerekli saygıyı göstermediği için beklenen yerlere gelemeyen, gün gelip eşit şartlarda mücadele etmek zorunda kaldığında rekabet etmeyi sevmediğinden “kayrılmak” isteyen klasik türk futbolcusudur.

    yabancı sınırlı iken -bir başka ifade ile yoklukta- göz önündeydi ve ligin en iyi kalecilerinden biri olarak görülüyordu. saçma sapan goller yese de, 4 büyüklerde oynar deniyordu. şimdi, muslera’yı bir kenara koyuyorum, kameni, fabri, boffin, riou, fornezzi, karce, beto gibi kaleciler var ki bu adamların hemen hepsi farklı takımda oynuyor ve bu takımların taraftarı onur’u bu adamlara tercih etmez.

    özetle, yabancı sınırı varken önceliği daha önemli yerlere veren takımlar olduğundan ligin en iyi 3-4 kalecisinden biri denen adam eşit şartlarda ilk 10’u anca zorluyor. bu da gücüne gidiyor elbette; ha çalışabilir ama neden çalışsın yattığı yerde kral olmak varken.

    trabzon’da çağımızın vebası suriyelileri saymazsak yaşayan yabancılar sadece sporcular. işin ilginç tarafı bu adamların sayısı max. 30; hadi alt ligleri topla 50. bilmem kaç yüz bin nüfusu, 30 kişi yüzünden ingilizce konuşacak kıvama geldi ise, demek trabzona 50 tane misyoner salsak 3 senede hristiyan olacaklar. işin daha saçma tarafı ise trabzon’da ingilizce konuşulmasına vesile olan bu art niyetli adamların tamamı senin takım (basket dahil) arkadaşın; sen de onların kaptanısın. şehrine, işine saygın yok bari arkadaşına saygın olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın