• 10
    2017 2018 sezonu devre arasında çok iyi bir transfer politikası izlemeliyiz. yaz transfer dönemi kadar başarılı olur mu bilemem ama ona yaklaşmamız şart. türk oyuncu almama geleneğini devam ettirip çöp transferlere müsaade etmememiz gerektiğini düşünüyorum. türk oyuncu gerekiyorsa eksik mevkilere altyapıdan çıkartalım güvenelim. yapılacak yabancı transferlerinde de dikkat edilecek husus takımın yeterince tecrübe sahibi oluşu. yeni yapılacak takviyelerin genç olması elzem.

    kaleci mevkisi için 2 kaliteli yabancımız var. yerli isim olarak eray işcan'dan kurtulup batuhan şen'i 3. kaleci konumuna getirmek gerek.
    sağ bekte mariano'nun acil yedeklenmesi gerektiğini düşünmüyorum, olası bir sakatlık halinde denayer, serdar, ahmet çalık, rodrigues avrupasız bu seneyi kotarırlar. sene sonu kaliteli orijinal bir sağ bek şart.
    sol bek için asamoah taraftarın rüyalarından çıkmadı aylardır. oranın ilacı bu adam.
    stoperde ise 3'lü defans oynama konusunda ısrarlı ve başarılıyız. o sebepten tandeme maicon ayarında olmasa da kaliteli bir oyuncu şart. sene sonu da olur acelesi yok.
    selçuk inan'ın siüetini dahi görmek istemiyor artık bu taraftar. buraya da oyunu iki yönlü oynayabilen konyasporlu mehdi bourabia olabilir. herhangi bir maçını izleyin bana hak vereceksiniz arkadaşlar. avrupa ligi maçlarında dahi parladı o bölgede.
    rodrigues'in kopuk oyunu yüzünden güven vermediğini herkes görüyor sanırım. oraya da el atılmalı. yine o tarzda dur durak bilmeyen ancak çalım ve orta anlamında daha yetenekli bir isim gerek.
    gomis canımız ciğerimiz ancak sinüzit olsa enfeksiyon kapsa bu sistem aksar. onu yedekleyebilecek pivot, yırtıcı aynı zamanda gezici bir santrafor lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın