resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 2540
    17/18 sezonunda fenerbahçe'yi şampiyon yapabilecek tek isimdir.

    neticede 17'de 16 performansı bu adama ait. gel gör ki herkes biliyor, şike olmadan real madrid kadrosu emrine verilse dahi aykut kocaman 2. ligimizde bu seriyi yakalayamaz. çünkü illa bir maçta 7 ön libero ile sahaya çıkacak, takımını aptal bir kurguyla sahaya sürecektir. ne bileyim kompleksleri sebebiyle ronaldo'ya takacak, ön liberolara yer açmak için modric'i kanat oynatacaktır... dikine 3 pasta gole giden oyun yerine set örecek, örmeyen futbolcularını da maç sonlarında eleştirecektir. aykut bu...

    insanlar kabul etmeseler bile aykut kocaman'ın 17 maçta 16 galibiyet almasının doğal olamayaacağının farkındalar. bilinçaltları biliyor... mesela fatih terim. artık sevmesem de kötü bir ilk yarı ardından ligin ikinci devresine iyi futbol ve 5'te 5 yapsa herkesi korkutur. aykut kocaman korkutmaz. sergilediği performanstan anca kendi korkar ve saçmalar.

    bu adamın şike sezonunda gösterdiği performans supernatural bir hadisedir. gerçi çağımızda ülkemizdeki gibi bir şikenin sümenaltı edilmesi de supernatural bir cehalet gerektiriyor.

    neyse... stay with us diyor ve entryi noktalıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın