• 1
    ikisi de bizim oyuncumuzdur. hemen ne gerek var böyle bir kıyaslama havalarına girmeyin. derdim birini diğeriyle artı/eksi yönünde kıyaslama değil. tarzları birbirlerinden farklı bu adamların. birbirlerini ikame etmeleri bence yanlış. zaten denayer transferine de bu yüzden pek sıcak bakmamıştım.

    denayer oyunun büyük bölümün rakip sahada oynayacağımız maçlarda ki bunlar genelde tt arena'daki maçlar, tercih edilebilir. bu tip maçlarda rakip zaman zaman arkada bırakacağımız boşlukları kullanmak isteyebilir. öyle maçlarda denayer'in süratı çok işimize yarar. yani rakibin baskı kurma ihtimalinin olmadığı, havadan değil de yerden hızlı ataklarla gelmeye çalışacağı maçlarda denayer serdar'dan iyi iş çıkarabilir.

    serdar ise rakibin de oyuna hükmedeceği bölümlerin olacağı maçlarda tercih edilmeli bence. yani rakibin atak devamlılığı yakalama ihtimalinin olduğu, topun bir 5-10 dakika rakipte olduğu bölümlerin olacağı maçlarda, daha dengeli bir adam olduğu için kullanılabilir. hava topunda da denayer'den iyi.

    örn; 2 hafta önce bu konuyu tartışsak, 29 ekim 2017 trabzonspor galatasaray maçında serdar, 3 kasım 2017 galatasaray gençlerbirliği maçında ise denayer görev almalı derdim. ama tersini yaparak başladık bu iki maça. rakibin en büyük gol şansının yüksek toplar olduğu bir maçta denayer'i kullanarak yanlış yaptık. 2. yanlışı ise bu akşam serdar'ı kullanarak yapacağız gibi duruyor. gençlerbirliği'nde ahmet ilhan gibi süratli bir adamın karşısına muhtemelen serdar'ı koyacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın