• 86
    galatasarayımızın 2017 - 2018 futbol sezonunundaki 11., sahamızdaki 6. maçı. öncelikle sözlüğe yazmadığım her maç öncesinde puan kaybettiğimizi buraya bırakayım. hoş geldin yeni totem.*

    rakip gençlerbirliği bana kalırsa bu sezonun en kötü 2-3 takımından biri ve ilhan cavcav sonrası sendromu yaşıyorlar. konyaspor maçında olduğu gibi rakip takımın tek avantajı ligi iyi bilen bir teknik direktöre sahip olmaları*. onun dışında muhtemelen önde fernando'ya baskı yapıp, bundan önceki rakiplerimizin yaptığı gibi kapanıp kontraataklarla gol arayacaklardır. şundan eminim ki rakip, istanbul'a 1 puan için geliyor.

    bu durumda asıl olay bizim ne yapacağımız. geçtiğimiz 10 maç gösterdi ki, galatasarayımız bu lig için çok üstün bir futbolcu grubuna sahip. ama futbolda lionel messi'ye ya da cristiano ronaldo'ya sahip değilseniz takım olmak bu durumun üstünde yer alıyor. özellikle badou ndiaye ve sofiane feghoulinin cezalı olduğu bu maçta orta sahada - içime sinmese de -selçuk inanın oynayacağı kesin gibi. ayrıca geçtiğimiz trabzonspor maçı gösterdi ki, bir çokları tarafından beğenilmese de belhanda bu takımın hücum organizasyonları için kritik bir öneme sahip. o yüzden belhanda'nın takıma dönmesi bizim için avantaj.

    takımımızda 6 kişinin yeri garanti. geçtiğimiz haftaki* kötü performansları göz önüne alınarak bu listeye serdar ve latovlevici'yi de ekleyebiliriz. geri kalan 3 forma için bence adaylar selçuk, tolga ve garry. umarım tudor bir çılgınlık yapıp yasin'le başlamaz. bununla beraber bu maçta badou'nun dinamizmini arayacağımız bir gerçek. bu nedenle, diğer iç saha maçlarımızda olduğu gibi yüksek presle maça başlamak ve bunun devamını beklemek sanırım yanlış olacaktır.

    son olarak maç skoru tahminim: 3-1 veya 2-0

    vurduğunuz gol olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın