resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1998
    sezon başındaki ''sürpriz'' performansı tamamen oynadığımız sistemdeki rolünü iyi anlamış ve güzel uygulamış olmasından kaynaklıdır.

    bu adam merkez orta saha kardeşim. merkez ortada sağa veya sola yakın oynaması hiçbir şey değiştirmez ama sen tutup sağ veya sol kanat oynatırsan bu adam başı kesik tavuk gibi ne yapacağını bilemeden boş koşuyormuş görünümüne kavuşur.

    şimdi sezon başında ndiaye - fernando - tolga orta sahası ve belhanda - rodrigues - gomis hücum hattı ile oynarken bu adamın sürekli etkili olmasının ve skor yapmasının sebebi -terimi yanlış yazabilirim ama- trailer olarak hücuma gelmesi idi.

    bu trailer terimi bir basketbol terimi ve açıklamak gerekir ise hücuma sonradan katılan gibi bir anlamı var. ve genelde trailer gelen oyuncu ya bomboş bir üçlük ile veyahut hayvani bir smaç ile hücumu bitirebilecek kadar boş kalır çünkü defans yapan ekibin gözünden kaçar konsantreleri diğer oyunculardadır.

    bizde de bu tolga trailer geldiği için hücuma sürekli boş kaldı ve sürekli skor yaptı ama şimdi kabak gibi rakip defansın gözüne sokarsak hemde o bölgede oynaması gereken oyuncunun hiçbir özelliğine sahip olmadığı sol kanatta yaparsak bunu bu adam etkisiz kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın