• 77
    kombineleri ceza alan sevgili arkadaşlarımızın böylesi kritik bir maçta artık çok fazla gişe fiyatına falan bakmadan koltuklarını devretmesi gereken maç. hayrınıza bir galatasaraylıyı sevindirseniz inanın bana alacağınız gişe fiyatı bedelinden daha mutlu olursunuz. sanırım kimse o bedeli alamadığı için aç kalmayacak. öyle olacak olsaydı zaten o kombineyi alamazlardı.

    sonuçta kombineyi gişe bedeline kadar olan fiyata satmak sözlükte yasak değil ve yasal olarak karaborsaya girmiyor ama yine de çok çok ihtiyacınız yoksa ne bileyim biraz şey...

    bakın bu maç çok kritik. bu maçta olası bir puan kaybı bizi östersunds maçı psikolojisine götürür. cuma gününden yaşanacak olan bir puan kaybı tüm rakiplerimizi iştahlandırır. şu an 7 puan fark olan fenerbahçe bile tekrar umutlanır ama biz cumadan maç fazlasıyla bjk'ye 8 ve fb'ye 10 puan fark yaparsak herkes kendi maçında bir telaşlanır. maçları ilk oynamanın o zaman bir avantajı olur işte, sen kazandıkça rakibin baskı altına girer.

    bu sebeple lütfen konsantre olalım. lütfen bu maçta stadı elimizden geldiğince dolduralım ve gereken desteği verelim. 2 maçlık puan kaybı serisinden sonra bir nefes alalım ve lanet olası milli maç arasına kafamız rahat girelim.

    normal şartlar altında 2 hafta önceki hava olsaydı kaç fark atacağımızı düşündüğümüz bir maç olurdu ama şu anda bir negatif hava var. takımın eksikleri ve kart sınırında olan oyuncuları var. kritik bir dönemece girerken buradaher sarı-kırmızı kartın artık çok önemi var.

    şöyle rahat bir maç olsa farkı ilk yarıda bulabilsek ve kart sınırındaki oyuncularımızı 60'larda falan oyundan çıkarabilsek ne güzel olurdu.

    işte bunun olması için o stadın dolması şart. en az 40 bin olmalı ki öyle bir hava oluşsun.

    21. şampiyonluk yolunda içeride puan kaybına tahammülümüz yok. ligin son sırasındaki takıma puan vermeyelim. vuralım geçsin!

    hedef 21!

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın