resim
Halis Özkahya
Görev:Eski Hakem
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 312
    29 ekim 2017 trabzonspor galatasaray maçı'nda ust duzey art niyet göstermiş hakem bozuntusu.

    elinde sarı kartı, galatasaraylı futbolcuları kovaladı resmen.

    deniyor ki tudor derbi kazanamıyor. kazanamaz. evinde veya deplasmanda rakip sana tekme tokat giriyorken hakemler her fiziksel temasında oyun kurallarına uygun olmasına rağmen aleyhine faul veriyorsa, maçın daha ilk dakikalarında saçma sapan sebeplerle rakibe direnç gösteren oyuncularına sarı kart çıkarıyorsa seni mücadele edemez hale getiriyor demektir.

    tudor'a yönelik eleştirileri görüyorum.

    tudor'u ben de eleştiririm. eğer eşit şartlarda mücadele ederse. bu gün takımını ileri çıkarıp rakibe baskı yapma şansı yoktu. bizim futbolcular dayak yedi. rakip kendini her yere attığında faul aldı. maçın sonlarına doğru mariano'nun bir pozisyonu vardı. 2-0 yeniktik. o kadar bariz bir faul yapıldı ki... abdulkadir'di sanırım yapan. hakem dudugu calmadı. faulü vermedi. galatasaray sahasına doğru trabzon atağı ile birlikte koşmaya başladı. sonra bi düşündü. zaten 2-0. bu kadar da abartmıyım dedi. faulü çaldı. o pozisyondaki karar süreci her şeyin özeti.

    2 kırmızı kart gördük. ikisi de yanlış. feghouli'nin pozisyonunda ndiaye'ye devam eden bir saldırı var. feghouli o saldırıyı sonlandırıyor. 3. kişi lehine nefsi müdafa. hukukta bile yeri var. kullandığı güç saldırıyı sonlandırmaya yetecek kadar. türkiye'de başka hiç bir takımın oyuncusu bu pozisyonda kırmızı kart yemezdi.

    ndiaye'nin 2. sarısı faul bile değil.

    siz öfkenizi, tepkinizi tudor'a yöneltmeye devam edin. oyun zaten bu. galatasaray'ın fişi çekilmiş. 30 milyon koyunu oynamaya devam edelim.

    senaryo şöyle devam eder. 10. haftada gençlerbirliği maçı'nda iyi başlarsak lehimize bariz bir hakem hatası yapılır skora etki edecek. ama sınırda olan futbolcularımız cezalı duruma da düşürülür itinayla. bir hafta basın kuduz köpek gibi saldırır ve 11. hafta başakşehir maçı'nda uğrayacağımız kıyım için ortam hazırlanır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın