• 125
    fenerbahçe maçındaki beraberliği telafi etmemiz gereken maç. rakiplerde puan kaybettiği için geçen hafta bardağın dolu tarafını görebildik bir puan ile. bu hafta puan kaybetme lüksümüz yok açıkçası. trabzonspor ve rıza çalımbay bizim canımızı sıkan rakipler. ancak şampiyonluktan bahsediyorsak bu tür fırsat maçlarını kazanmak zorundayız.

    rakip için tamamiyle çıkış maçı. müthiş motive olmuşlardır ve maçın ilk anından itibaren bunu göreceğiz. burda soru bizim ne yapacağımız. erken atacağımız bir gol bütün motivasyonu bozar rakibin. taraftar yönetim istifa diye bağırmak için hazırda bekliyor. son 2 yıldaki biz işte. içeride 90 dakikada 7 gol yiyen, son 2 iç saha maçında 10 gol yemiş bir takımla oynuyoruz. bunu rakibi küçümsemek için değil, büyütmememiz gerektiği için söylüyorum. 3 puan için oynamalıyız ve o 3 puanı alarak istanbul’a gelmeliyiz.

    son olarak da şunu diyim. bunları yazacağıma inanmak da güçlük çekiyorum ama beynim diğer türlüsünü kabul etmiyor: mevcut takımın selçuk inan’a ihtiyacı var. elde başka tür bir oyuncu da yok. topu en iyi yönlendiren oyuncumuz hala kendisi. konya maçında da uzun süre sonra beğendik kendisini. ben belhanda’nın hain olduğunu ve bir daha galatasaray forması giydiğini görmek istemiyorum. selçuk göstereceği iyi bir performans ile ilk yarı sonuna kadar takıma destek verebilir. tolga’yı merkeze çekmeye karşıyım. zaten gol atmakta zorlanıyoruz. zorlanmaktan kastım gol atabilecek oyuncu sayımız sınırlı. bu sebeple tolga mümkün olduğunca gomis’e yakın oynamalı. şu 11 en mantıklısı:

    muslera
    mariano maicon serdar linnes
    selçuk fernando ndiaye
    feghouli gomis tolga

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın