resim
Caner Erkin
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 2395
    --- alıntı ---
    aynı müsabakada beşiktaş a.ş. sporcusu caner erkin'in müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle takdiren ve teşdiden 2 resmi müsabakadan men ve 26.000.-tl para cezasi ile cezalandırılmasına, (oybirliği)

    aynı müsabakada beşiktaş a.ş. sporcusu caner erkin'in müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren ve teşdiden 4 resmi müsabakadan men ve 17.500.- tl para cezasi ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

    cezaların birleştirilmesi suretiyle beşiktaş a.ş. sporcusu caner erkin'in toplam 6 resmi müsabakadan men ve 43.500.- tl para cezasi ile cezalandırılmasına,

    --- alıntı ---

    diye gidiyor. yalnız şöyle bir nokta atlanmış. şimdi caner'e verilen ceza 6 maç . sebep olarak da 2'si hakeme davranışlarından, 4'ü hakeme hakaretten diye anlatılmış.

    caner şayet söz konusu maçta hakeme hiçbir şey yapmamış olsaydı bile 1 maç ceza almalıydı zira 4 sarı kart sınırını doldurmuştu. e burada 4 sarı karttan dolayı da 1 maç ceza aldığı yazmıyor. o niye yazmıyor arkadaşım. o cezayı da ekleyince ceza 7 maça çıkmış oluyor.

    o noktanın atlanmaması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın