• 121
    transfer ve/veya takas yapılmasına asla karşı olmadığım turnuva!

    (bkz: #226823) nolu netryde bahsi geçen javed in transferi konusunu bir de ben anlatmak isterim.
    konunun muhatapları hatırlar ki, daha önce oynanan 2 maç aynı kadrolarla oynanmıştı, 1-2 eksik yerine gelen arkadaşlarla. yelekli takım javedli kadrosuyla her 2 maçı da kazanmıştı. 2. maçın sonunda beyaz takıma, isterseniz bir dahaki maçta kadroları karıştıralım, hatta isterseniz javed sizden oynasın önerisini getirmiştim. teknik olarak bu bir transfer değil takas önerisiydi. sonrasında, hayır javede gerek yok biz sizi aynı kadroyla yeneriz diyerek öneriyi geri çevirmişlerdi.
    olay bundan ibarettir. daha sonra bu konu arada sırada gündeme gelmekle birlikte net bir sonuca ulaşmamıştı, en azından benim bilgim dahilinde.

    ayrıca belirtmek gerekir ki: eğer bir transfer varsa, doğal olarak kadroda şişkinlik olacaktır. doğrusu takas olmalıydı, zira yelekli takımın kadrosu şu anda bir kişi eksik. ama ben beyaz takımın javedi alırken bize takasta kimi vereceğini bilmiyorum. (gbkz: anlatabildim mi?)

    konunun javed kardeşimizle ilgisi yok. istediği takımdan oynayabilir, bu konuda rahat olsun. kendisinin oynayacağı takımın şampiyonluk için en büyük aday olduğunu söylemek isterim. allah kuvvet versin.

    hani captano durup dururken beyaz takımı ofsayta düşürdü gibi algılanmasın diye bunları anlatmak istedim.

    zaten bunların hepsi mavra. en az 28 galatasaraylının birlikte top oynayacağı şahane bir organizasyon olsun, gerisi hikaye.

    **
App Store'dan indirin Google Play'den alın