• 23
    kazanmamız için gereken ilk adım, sükûnet. biraz sûkunet.

    bir an önce hoca kovmaktan, oyuncu göndermekten vazgeçmemiz gerekiyor. son 1 haftadır medyada ağzı olan herkes konuştu, gerekli yerlere "galatasaray kazanırsa ligin heyecanı kalmaz" mesajı verildi ve amaca gayet güzel bir şekilde ulaşıldı. son 20 dakikasını 10 kişi oynayan, 20. dakikada stoperi sakatlanıp maça hazırlandığı sistemi kökten değiştirmek zorunda kalan, 2'si %100; 3 penaltısı verilmeyen, takdir haklarıyla sürekli ince ince doğranan, rakibine faul konusunda cömert davranıp tempo düşürmesine göz yuman fakat aynı durum galatasaray için geçerli olunca maçın başından itibaren eli cebinde koşan hakemin olduğu 22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçında, galatasaray'a bir tane dahi isabetli şut çekemeyen fenerbahçe'ye 1 puan "ittire ittire" hediye edildi.

    aynı basın tarafından, trabzonspor maçına kadar muhtemelen galatasaray'ın kötü oynadığı empoze edilecek, cüneyt çakır'ın doğramaları hiç konuşulmayacak, formumuzun düştüğü, çok puan kaybedeceğimiz gibi geyikler artarak devam ettirilecek ve bu yönde kamuoyu oluşturulacaktır. fenerbahçe maçı öncesi bu oyuna geldik, bari bu maç öncesi adam asıp kesmeyi bırakalım. bakın, üzülerek söylüyorum, daha 9. haftadan bu şekilde tavır alırsak, kendi topuğumuza sıkarsak bizi geri kalan 25 haftada lime lime ederler.

    9 haftada 7 galibiyet, 2 beraberlik ile lider olan takıma şu maç öncesi huzurlu ve sakin bir ortam hazırlamamız lazım. unutmayın, kağıt üzerindeki fersah fersah daha iyi bir takımız ve zaten takım halinde formsuz olan rakibin eksiği hayli fazla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın