resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 1344
    şartlar, atmosfer, takım ne durumda olursa olsun maçtan asla kopmayan futbolcu. mesela antalya maçında da bence çok iyiydi, dün(14 ekim konya) ilk yarı takım uyurken de çok iyiydi. burada gol attı veya etkili oldu manasında değil, kendisine gelen her topta yine çok iyi duvar oluyor, zor pozisyonlarda topun bizde kalmasını sağlıyor. gerçekten bu özelliği bizim için çok iyi.

    ayrıca mükemmel bir profesyonel olduğunun en önemli kanıtlarından biri de kendisini tanıması. buraya zaten yıldız olarak geldi, taraftarın da sevgilisi oldu ama gram ego yok. mesela boş alanda mı? çok hızlı olmadığını biliyor ve arkadaşlarını bekliyor. ''dur bakalım basayım gideyim ne olacak'' demiyor. dediğim pozisyonlar da öyle dese kimsenin ''napıyorsun be gomis'' demeyeceği pozisyonlar yani. ama bunun yanında çalımı atacağını hissedince de affetmiyor. özellikle ceza sahasında sakin kalmak futbol gibi adrenalini bol ve futbolcuya düşünme yetisini resmen bir süreliğine kaybettiren bir sporda çok önemli. adam ceza sahasında çok sakin kalıyor ve rakipleri aklıyla geçiyor resmen. dün attığı ilk gole bakın allah aşkına: http://tr.beinsports.com/...selcuktan-harika-pas

    bir golde gomis'in bütün özellikleri var resmen.
    1. top kontrolü.
    2. çok iyi bir fake ve kendine şut imkanı yaratma.
    3. o mücadele rağmen oyunun içinde kalma yani oyundan kopmama.
    4. harika bir bitiricilik.

    gol attıktan sonraki sevinci ve maçtan sonra 2 yıldan bahsediyormuş gibi ''2 haftadır gol atamıyordum'' demesi ise onu neden bu kadar sevdiğimizin kanıtı. fener'e saplamazsa üzülürüm zira bu adam o sahada o sevinci hak ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın