resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 12352
    14 ekim 2017 konyaspor galatasaray maçı'nda goruldugu uzere, twitterda kendisin paragraf paragraf soven adamlar suan kendisine gayet naif yaklasiyor.

    gordugun uzere selcuk, bu kulupte iyi top oynayana, isini dogru yapana her zaman yer var. 5 mac duzgun oynasan taraftarin yarisini geri kazanirsin.

    ancak su oynadigin oyunun sozlesme bedeli 1-1.5 milyon euro, onu da unutma.

    edit not: mac sonrasi aciklamasinda "taraftarin cani sagolsun" falan dedi. simdi kendisi olayin halen farkinda degil galiba. canimiz sagolsun demen icin hatali olmamiz gerekiyor. burada hatali olan sensin. cikip diyeceksin ki, ben cilginlar gibi calisip hepinizi memnun edecegim arkadaslar, iciniz rahat olsun. sonra bunu yapacak ve gonlumuzu alacaksin. bizim canimiz sagolmayacak, biz kotu oynadigin3 sezon icin "cani sagolsun" diyecegiz, ama once sen top oynayacaksin.

    not 2: olum yazik lan bize, ekside kendisi hakkinda entrylere bakiyorum, millet resmen icten ice eski selcuk'u geri istiyor. bugun xelcuk oldugu zamanlardan kuccuk bir kesit gosterdi bize. gozum doldu lan diyen var, nolur hep boyle oyna diyen var, var yani.

    olum bak buralari okuyorsan sana "kardes" tavsiyesi. bu insanlarin hala senden umudu var. cikip her mac soyle ve daha iyi oynasan, sozluk'e uye olurken "xelcuk" nicki alacak adamlar var hala. bozma be olum :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın