• 1059
    galatasaray'a yakışmıyorsunuz.
    türkiye futbol federasyonunun çeşitli kurulları rakiplerimizi her kararında kollarken; daha yeni şenol güneş'in hakeme ana avrat gitmesi görmezden gelinirken, direkt kırmızıdan alper potuk'a 9. haftadaki galatasaray maçı'na denk gelmeyecek kadar yani tek maç ceza verilmişken, yine aykut kocaman hakemle olan münasebetinden 4 ila 7 maç ceza alması gerektiği halde komik bir para cezası almışken galatasaray'a her kararında sistematik ve düşmanca tutumuna hiç ses çıkarmadığınız için yakışmıyorsunuz.

    futbol federasyonu "yeni türkiye" etik kurulu'nun tudor ve galatasaray'a verdiği uyarı cezası somut bir yaptırım getirmediğinden etkisiz görünebilir. ancak prensip olarak bu cezadan daha skandalı galatasaray yönetimi'nin galatasaray'ı yapılan her muameleyi kabullenerek küçük düşürmesidir. haklıyız fakat tek bir kelime dahi etmiyoruz hakkımızı savunmak için. üstelik ortalığı ayağa kaldırmamız gerekirken. gerekirse bu kararı uefa'ya şikayet etmeliyken.

    benim arzum şikeciler gibi sürekli ağlayarak ufak çıkarlar peşinde koşmak değil. her hafta hakemlerin hakkımızı yemesine zaten alıştırdınız pasif tutumunuzla. ama sonuna kadar haklı olduğumuz bir olayda; çıkış maddesi bulunan, yani her iki taraf da bu para ödendiği taktirde sözleşmenin feshi iradelerini ortaya koymuşken, tamamen hukuka uygun şekilde feshedilen sözleşmeyi, bünyelerinde hiç bulunmayan etik değerleri adı altında cezalandırmaları skandaldır. galatasaray'ın ceza olarak verilen bu uyarıyı kabullenmesi daha büyük skandaldır.

    işte bu yüzden, galatasaray'a gerçekten yakışmadığınız için #yönetimistifa
App Store'dan indirin Google Play'den alın