• 1873
    ne dominant futbol oynamaktadırlar ne de üstüne koymakta. bjk'nin olayı ilerdeki 4 adamının golcü olması. hepsi vurdu mu atıyor. 5 pozisyondan 3'ü gol oluyor. olayları bu. bir de çok kolay bir gruba düştüler.

    bjk ilk yarının ilk 25, ikinci yarının ilk 15 dakikası sahada var. sonrasında pili bitiyor. hiç oynayamıyorlar. gömülüyorlar sahalarına.

    zaten hücum organizasyonları da oldukça basit. quaresma'yı ya da caner'i boşa çıkartıp ceza sahasına orta kesmek. quaresma ve caner'i boş bırakmayan her takım bjk'yi yener.

    peki madem bu kadar kolaydı neden porto ve leipzig'e 5 gol atıp 6 puan yaptılar? basit. 2 takım da bjk'yi ciddiye almadı. aldıklarında ise iş işten geçmişti. 2 takım da "ben kendi oyunumu oynarım" havasında geniş geniş takıldı. bunu diyorsan oyununu oynayacaksın. oynayamazsan seninle oynarlar. dikkat edin, bjk 2 maçta da 25. dakikaya kadar 2 gol buldu. sonra da kontağı kapattı, tabiri caizse kale önüne otobüs çekti.

    bjk'nin aldığı sonuçları küçümsemiyorum. hem umrumda değil, hem haddime değil. öyle ya da böyle bir sürü taraftarı olan bir camia.

    ama buradan bizim için çıkan bir sonuç var. bjk deplasmanına gideceğiz. bahsettiğim koşullara dikkat edersek bjk'yi yeneriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın