resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3880
    biraz hadsizlik yapıyorum belki ama, skordan bağımsız olarak şunu belirteyim, 24 eylül 2017 bursaspor galatasaray maçında yaptığı değişiklikler net olarak yanlıştı.

    1. yasin marianonun yapamadığı neyi yaptı? neyi yapabilir? gereksiz bir hamleydi bence. mariano'nun yerine rodriguesi çıkarmalıydı oyundan.
    2. latovlevici değişikliği de yalnıştı. rodrigues o bölgeye geçtiğinde lato'nun yapamadığı neyi yaptı? gerçi mariano değişikliğine kıyasla bu daha anlaşılabilir. rodrigues daha hızlı ileri gidip geri gelebilen bir futbolcu dese, ha tamam anlaşılabilir derim.
    3. skordan bağımsız olarak söylüyorum. çünkü skor bence taktik değişiklikten dolayı değil futbolcuların belirli anları iyi değerlendirmesinden dolayı değişti. feghoulinin oyuna girmesi zaten beklenir bir şey, ama rodriguesin yerine girmeliydi.
    4. tolga ne kadar gol atarsa atsın, maç geneline bakınca takımın oyun kalitesini düşürüyor. görünen bu yani. gol atmış olsa da ben ikinci yarıda çıkması gerektiğini düşünüyorum.
    5. eren'i oyuna alması ve gomis eren ikilisiyle oynatması gerekiyordu bence. çünkü gomis forvetlerin arasında çok yalnız kaldı, hem gomisin üzerindeki ağırlık azalırdı hem de eren asıl ceza sahası dışında da etkili olan bir forvet, çok temiz vuruşları var. onu neden kullanmadı bilmiyorum.

    bence tudorun gerideyken hücuma yönelik kadrosu aşağıdaki gibi olmalı. hep goygoyunu yaptığımız b planı yani.

    ----------muslera----------------
    mariano-maicon-serdar-lato(linnes)
    ------------fernando----------------
    ---feghouli-ndiaye-belhanda------
    -----------------eren----------------
    ---------gomis-----------------------
App Store'dan indirin Google Play'den alın