resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3857
    tudor hocam, umarım c planın da vardır yoksa bizim taraftar ilk puan kaybında hakkında ''c planı yok, böyle hoca mı olur'' demeye başlar benden söylemesi. ha c planın da var diyelim ki, o zaman d planın da olmak zorunda. böyle böyle yolun sonu z planına kadar gidecek hocam. umarım z planın da vardır!

    ha bir de sana korkak diyorlar. takımın 15 gol atıp sadece 4 gol yemesine rağmen korkak diyorlar. çıktığın üç deplasman maçında toplam 6 gol attığın halde korkak diyorlar. senin de garibine gidiyor mu? emin ol, iki bek çıkartıp iki açık oyuncusu alarak türk futbolunun gördüğü en ofansif beş diziliminden birini oynattığın halde ufak bir sıkıntıda yine aynı şeyleri söyleyeceklerdir. sadece korkaklıkla kalsan iyi, günü gelecek yasin'e verdiğin 5-10 dakika süre için bile yerli sevici ilan edileceksin. olmaz deme, galatasaray taraftarını daha tam tanımıyorsun.

    aslantepe'de kazanıyorsun, deplasmanda kazanıyorsun; öne geçince kazanıyorsun, mağlup duruma düşünce kazanıyorsun;
    beş bin rakip taraftar önünde kazanıyorsun, kırk bin taraftar önünde kazanıyorsun. kısacası her şekilde kazanıyorsun da hocam, hırvatsın ya o ne olacak?

    bir de maçın ertesi güne antrenman koyduğun için soyunma odasında teknik direktörüne ağalık taslayan futbolcuları takımdan uzaklaştırarak büyük kindarlık(!) yaptın,
    ya o ne olacak?

    ilahi hoca, senden de teknik direktör mü olur ya!
App Store'dan indirin Google Play'den alın