• 30
    ırkçılıktır, çok net.

    burada değinilmesi gereken şu, "suriyeli işçiler ucuza çalışıyor" diye veya "suriyeli'ler mahallemize geldi kiralar yükseldi" diye şikayet etmekle aynı şeydir aslında. mutlaka farklı yönleri olsa da totalde birbirine denktir.

    edit: ortada bir savaş var ve senin ülkene sığınmış adamlar, bakıyorum da tatile gelmişler muamelesi yapılıyor. burada yaşarken denize girmeleri batıyorsa söylersin reisine yasaklar denize girmelerini. suriye'de savaşın başından bu yana 370 bin kişi öldü ki, oralı olsam ben veya çocuklarım da olabilirdi, kaç kişi sakat veya orası burası koparak yaşıyor siz hesap edin. ölümü belki kendim için beklerim ama ailem için asla yapmam. bir de ne idüğü belirsiz bir savaşta ne esat için savaşırdım, ne de işid veya özgür suriye ordusu için. bu zihniyette olup da ülkesinde yabancıları istemeyenlerle kendi liginde daha rahat futbol oynamak için yabancıları istemeyenler bire bir aynıdır, net kere net.

    edit 2: biri de sevgilinin götüne bakarlar falan gibi saçma bir laf etmiş. merak eden sultanbeyli'de veya eminönü'nde sevgilisiyle yürüsün kaç suriyeli, kaç türkiye cumhuriyeti vatandaşı bakıyor anket yapsın. eminim bizimkiler bu konuda fark atar. ayrıca sakarya'da elin koynundaki suriyeli kadını alıp öldüren denyoları ne çabuk unuttunuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın