resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1698
    hasan şaş galatasaray tarihi için önemli bir futbolcudur. efsane mi tartışılır ancak simge isimlerden birisidir.

    yalnız değil hasan şaş, mezarından derwall gelse selçuk hakkında şu saatten sonra tekrar düşünmem. son 2-3 yıl zaten selçuk inan'ı beklemek, eski selçuk'a ne olduğunu düşünmek, tekrar nasıl düzelir acaba diye çözümler üretmeye çalışmakla geçti. dolayısıyla ıslıktan tutun protestolara, bütün tepkileri hak ediyor bence selçuk inan.

    en iyi paraları kazan, en rahat hayatları yaşa, ama biraz protestoda hemen kırıl, bükül, üzül. eh, senin yüzünden sevdiği takımın her maç bir kişi eksik oynadığını düşünen insanlar ne yapsın? hasan şaş'ın selçuk inan'ı savunması da çok normal. ikisi de yerli, ikisi de birbirini seven insanlar büyük ihtimalle. hasan şaş'a futbolu bilmiyor demek ağır olur. ancak günümüz futboluna uzak bir isim bence. izlanda-türkiye maçı için izlanda hakkında derin analizler okuduğumuz dönemde hasan topu elleriyle getiremezler falan demişti.

    büyük paralar kazanan, rahat yaşayan, önemli mevkilere gelen insanlar bunlar. tabii ki birbirlerini kollayacak, birbirlerini savunacaklar. galatasaray'ı menfaatsiz seven sensin, benim. işin içine milyon liralar girince, o işin rengi değişir. artık sadece sarı kırmızı sevdası olmaz o.
App Store'dan indirin Google Play'den alın