resim
Nihat Özdemir
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 358
    son açıklamasıyla beni şaşırtmamış tff başkan yardımcısıdır. sadece bir şey açıklığa kavuştu. meselemiz aslında ne milli takımın başarısı ne de yabancı sorunuymuş. meselemiz federasyondaki koltuk meselesi, yani meselemiz iktidar kavgası.

    önce prim meselesi, sonra arda-terim krizi, daha sonra da terim'in alaçatı kavgasından dolayı kellesinin gitmesi. çember gittikçe daralıyor. şimdi de yabancı meselesi. mesaj çok açık. istediklerimizi yapmazsanız koltuğunuz gider. bundan dolayı demirören federasyonu da istemeye istemeye terim'i kovuyor, arda'yı milli takıma geri çağırıyor vesaire. demirören federasyonu tamamen fenerbahçe'ye biat eder konumda değil. hatta beşiktaş'a daha yakın ama olabildiğince dengeli bir federasyon. yönetimde nihat özdemir de var, ali dürüst de var mesela. bu değiştirilmek isteniyor. fenerbahçe'nin durumu hiç iyi değil, yabancı sınırından dolayı adamcılık çetesi ve komisyoncular kan ağlıyor. işte bu duruma bir çare bulmak isteyen şam şeytanları var. ve bu adamlar referandumdaki gibi açıktan yalakalıklarını boşu boşuna yapmıyorlar. reislerini de etkiliyorlar. hakkaten tiksiniyorum bu adamcıklardan. bana demirören federasyonunu bile savundurttunuz ya, size helal olsun.

    ve son olarak katı yabancı sınırını engelleyecek olan faktör tabi ki tff olamaz. en fazla biraz diretirler, sonra da boyun eğerler. ama katarlılar eğer futboldan ve ticaretten anlıyorsa bu sınırlamaya karşı geleceklerdir. ondan sonra değil cumhurbaşkanı, padişah-halife bile olsan yabancı sınırını geri getiremezsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın