• 1308
    siz o şeylerde çalışan ve gazeteci kadrosundan maaş alan tiplerin aklına geldiği gibi malum kişiye soru sorabileceğini düşünüyorsanız farklı bir ülkede yaşıyoruz demektir.

    o şahısa sorulacak sorular önden bildirilir ve o soruları soracak şahıslar sıralamayı bile değiştiremez o açıklama yapılmışsa o iş bitmiştir.

    ülke artık kuzey kore'den iki tık geride adamın biri eğitim, spor, bilişim, emlak, sağlık, lahmacun sarımsaklı mı olsun sarımsaksız mı aklınıza gelecek her konuda ne derse o oluyor bir allah'ın kulu da çıkıp tek kelime edemiyor çünkü biliyor ki itiraz ettiği an hain, fetöcü, dış mihrak ilan edilecek.

    isteyen istediği kadar itiraz etsin milliyetçi ve muhafazakar olarak tanımlanan tiplerin hayata bakışı budur, farklı düşünceler zenginlik değil hainliktir, diyalektik düşünce yerine biad kültürü evladır ve o ağızlarından düşünmedikleri liyakat mı? geçiniz.

    anlamıyorsunuz, ispanya örneği ortada, real madrid ilk 11'inde oynayan ispanyol sayısı ortada ama ispanya milli takımının başarıları da ortada.

    anlamıyorsunuz, türk takımlarını çöp türk pasaportlulara mahkum edince bu yeteneksizler ronaldo olmayacak bunun yerine her takımında adam gibi bir iki tane türk oyuncu çıkarmak olmalı hedefin.

    anlamıyorsunuz, ortada yaşanmışlık var siz bu ülke takımlarını türk oyunculara mahkum ettiğiniz için 100 bin dolar edecek adamlar 1 milyon isteyecek ve avrupa'ya gitmek yerine alıp paraları yatacaklar.

    anlamıyorsunuz işte dünyanın gerisinden geliyorsunuz takımların doldurulduğunu söylediğiniz o 32 yaşını geçen "işi bitmiş" oyuncuları bile kesemiyor sizin çocuklar ama onların 5 katı para istiyor, tarık çamdal'ı 7/24 365 gün 6 saat oynat mariano'un sol bacağı etmeyecek, hiç bir kulüp alt yapıya yatırım yapmayacak almanya'nın yetiştirdiği ve tercih etmediği "türk" pasaportlu oyunculara paralar akıtılacak.

    anlamıyorsunuz, kimse sizi artvin'e baraj, niğde'ye duble yol, istanbul'a köprü yapınca kıskanmıyor, sen türkmenistan'ı, azerbaycan'ı, katar'ı, ne kadar umursuyor ve kıskanıyorsan onlarda seni o kadar umursuyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın