resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 1259
    ligimizde mevkisinin en iyisi olmasını bırakın, 3. ve ya 4. sırada anca yer bulabilecek futbolcumuz. çünkü mevkisinin gerekliliklerini tek başına üstlenmiyor. bu ne gamsızlığından kaynaklı ne de bi şeyleri yapamadığından. yalnızca verilen görev bu. ve çok da iyi yapıyor görevini.

    galatasaray uzun zamandır sneijder ile atak yönlendiriyordu ve son zamanlarda da sneijderi kitleyen takım bizi rahat yeniyordu ya da puan alıyordu. belhanda ise yalnızca hücum opsiyonlarımızdan bir tanesi. atak şekillendirmek tamamıyla onun işi değil. ha yapamıyor mu? bence iyi yapıyor. daha iyisi de olabilir tabi.

    bugün mariano güzel bir açıklama yapmış. "maksimum seviyede yardımlaşıyor takım" diye. gomis'i saymazsak takımda kimsenin çok fazla ön plana çıkmamasının özeti de bu aslında. belhanda defansa çok iyi yardım ederken, mariano ofansa çok iyi yardım ediyor. ndiaye ve fernando mükemmel defans yaparken, dribling ve diagonal paslar ile de ofansa da çok iyi yardım ediyorlar.

    belhanda özelinde konuşmak gerekirse de; çok daha iyi olacağına inanmamak haksızlık olur. bunun sinyallerini veriyor çünkü. her zaman söylerim, yine söylüyorum biraz şut denemeli. çünkü ben bu kadar güzel fake atıp cevap alabilen adamı bir tek basket sahasında gördüm. adam her fake attığında mutlaka rakibi ekarte ediyor. böyle fırsatları şut tehtidiyle devam ettirirse skora katkısı asistin yanında golü de getirir. ayrıca yanına garry'den sonra feghouili gibi zeki bir adam gelince daha iyi işler yapabileceklerine inanıyorum. umarım bizleri yanıltmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın