resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3733
    kararlı, güçlü ve planlı bir hoca olduğunu düşünüyorum. birileri gibi işine gelmeyinde basın toplantılarından topuklamıyor. birileri gibi 'açıklayacağım bombastik şeyler var, konuşursam yer yerinden oynar ' muhabbetleriyle taraftarı aptal yerine koyup günü kurtarma çabasına da girmiyor. en önemlisi asla sinsi olduğunu düşünmüyorum. ve hem bizim için hem kendisi için bizimle birlikte mücadele verdiğini burada başarılı olmayı bizim kadar önemsediğini düşünüyorum.

    kendisi yerine teknik direktörümüz olması muhtemel hocalar ve muadillerine baktığımda hepsinin benim öncelik verdiğim bu konularda eksikleri ve yanlışları olduğunu görüyorum.

    fatih terim olsa önce, sanki bizi hiç yarı yolda bırakmamışcasına galatasaraylılık ve yuva kavramıyla ilgili replikler dizecek işler iyi gitse egosunu da alıp yol alacak, kötü gitse 'bildiklerimi açıklarsam var yaa oo' triplerine girip asla hatasını kabul etmeyecek hep başka etkenleri öne sürerek gerçeği hasır altı edecekti.

    hamzaoğlu, kocaman ve benzeri bir yerli hoca gelse yeterli karizmaya, vizyona, güce ve özgüvene sahip olmadıkları için futbolcuların kuklası olacak, basın toplantılarından kaçacak küçüldükçe küçüleceklerdi.

    advocat, lucescu, denizli tarzı 'yaşlı kurt' statüsünde bir hoca gelse hem duruş olarak bizi tatmin etmeyecek, hem futbolcularla aralarındaki kuşak farkından dolayı anlaşmazlıklar yaşanacak hem de işler zora girdiğinde 'boşver zaten yakında ölücem' deyip topuklayacaktı.

    tudor, yönetim desteğiyle ya da değil sonuçta sabri'ye yol verdi, selçuk'u kesti takıma herkesin hoşuna giden bir oyun tarzı kazandırdı.

    evet, hatalı oyuncu değişiklileri yapıyor. oyun okumasının çok eksik olduğunun da farkındayım ama ben bu adama inanıyorum ve güveniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın