resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 9041
    çevremizde bazı insanlar var hani, başına binbir musibet gelmiş olmasına rağmen akıllanmayan, hatalarından ders çıkarmayan insan modeli. mesela evi arabayı kumarda kaybetmiş başına bir sürü olay gelmiş ama yine de ilk fırsatta kumar oynamaya devam eden insanlar.

    işte son of hamza da onlardan biri. ben kendisinin açıklamalarını gördükçe artık üzülüyorum haline. yazık diyorum kimin çocuğuysa artık.

    bilader, sen değil misin umut bulut takıntın yüzünden süper giden galatasaray kariyerinde kıçına teneke bağlanan, sen değil misin yerli takıntın yüzünden tüm taraftarların nefret ettiği bir adama dönüşen. insan hiç mi ders çıkarmaz hiç mi utanmaz hiç mi kendini muhakeme edemez. işte adam edemiyor. hamza'nın yok mu bir seveni, akrabası, eşi dostu. söylesin yahu ona. galatasaray taraftarı senden nefret ediyor hamza. sen ve yerli oyuncu fantezin yüzünden senden nefret ediyor. hala da yüzsüzce konuşmaya devam edebiliyorsun. aferin son of hamza.

    yerli fetişi hamza, galatasaray taraftarının nefret ettiği hamza, bir daha galatasaray kapısından giremeyecek hamza. ahhh ahh. insan öz eleştiri yapacak. yoksa aha işte hamza and son of hamza gibi oluyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın