• 317
    eurobasket 2017 kadromuz hem yaşlıdır hem tecrübesizdir. bu da işin vehametini daha iyi ortaya koyuyor.

    bu takım genç falan değil. kenan sipahi 22, cedi osman 22, furkan korkmaz 20 yaşında. geri kalan oyuncular ise 25 yaş üstü oyuncular. takım ortalaması 27 yaşında, ispanya 28 yaşında düşünün. hiç öyle ajitasyona gerek yok.

    erkan veyseloğlu, barış hersek, sertaç şanlı falan baya baya uluslararası tecrübesi eksik oyuncular. üstelik yaşları da var. erkan mesela 34 yaşında. bunlar niye çağırılır?

    melih mahmutoğlu, furkan aldemir, doğuş balbay, göksenin köksal takımlarında doğru düzgün süre alamıyorlar. bu yetersiz milli takımda neden bunları çağırdınız diyemem ama asla bu seviyenin oyuncuları değiller. vazgeçilmez de değiller.

    sinan güler ve semih erden'in tecrübesine eyvallah. ama sinan güler de artık düşmeye başladı, hatta turnuvada çok kötü oynadı. semih erden ise kulüpsüz zaten. devirleri geçiyor. hatta sinan artık milli takımı bırakmalı.

    o halde şu takımda tolga geçim, ege arar, okben ulubay, berk uğurlu gibiler neden yok dediğimizde kimse kızmasın. sonuç olarak hedefimiz turnuvada zayıf takımları yenip güçlü takımlara yenilmekse bu gençler de bunu rahatlıkla yapardı. üstelik tecrübe kazanırlardı. ama niyetimiz ciddi bir başarı kazanmaksa ve bu gerçekleşmemişse sonuna kadar eleştirmeye hakkımız var. hele genç takımla oynadık gibi palavralarla, çok mücadele ettik gibi klişe cümlelerle bu milli takım savunuluyorsa vay halimize! eurobasket 2017'de hem de evsahibiyken çok başarısız olduk ve bu takımın başında ergin ataman olsaydı başta ihsan bayülken olmak üzere gazlayıcı ekip ve federasyonumuz ergin ataman'ın istifasını isterdi. bu da bir gerçek. ufuk sarıca'ya torpil geçmenin manası yok. yalanlarla, klişelerle, palavralarla ve ikiyüzlü tutumlarla bu ülkenin basketbolu yönetilemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın