• 6
    futbol sahalarının zemininde olanına bir standart getirilmesi gerekendir.arkadaş adamlar neredeyse 1 milyar € döküp yayınlıyor bu ligi. eskisi gibi de değil. türkçe hariç 3 farklı dilde daha yayınlandığına göre dışarıya da bayağı satılan bir lig oluyoruz. bakın şu çimlere yahu. ulan hibrt çim dediğin en fazla 1 milyon € maliyeti olan bir şey. yaptırın şunu. güneşmiş, statların üstü kapalıymış falan geçiniz. avrupa'da yapan yapıyor.

    2010 dünya basket şampiyonası hatırlarsanız türkiye'de düzenlenmişti. kayseri kadir has salonunda da maçlar oynandı. yav belediye ne yaptı biliyor musunuz? şehirde kalan takımların, otellerinden salona giden yol üzerindeki bütün evleri bedavaya restore ettiler. boyadılar, duvarları onardılar. sağa sola çiçekler ektiler falan fistan. sırf onlara rezil olmayalım diye. hatta havaalan-otel güzergahlarında da aynı şeyi yaptılar.

    şu ligi artık avrupalı'lar da takip etsin istiyorsanız bu standartları getirmek zorundasınız. stadı doldurmak için bir şey yapmayın, zeminleriniz tarla gibi olsun sonra efendim marka değeri. yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. sen kendi ligine saygı duymuyorsun ki dünyadan da ilgi göresin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın